Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters

Литература за деца

Ви ги претставуваме најубавите сликовници и книги – идеален подарок за големи и мали!

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна
Кој го намести Жан Мусташ?

Кој го намести Жан Мусташ?

320

Оригинален наслов на книгата : Chi ha incastrato Jean Moustache? - Алесандро Гати
ИСБН : 978-608-229-930-3
Година на издавање : 2015
Издавачка куќа : Либи
Број на страни: 132
Димензии : 120 х 210
Корица : мека
ден 250,00 со ддв.
Оро на ужасот

Оро на ужасот

321

Оригинален наслов на книгата : Il castello della paura. Girotondo del terrore - Алесандро Гати
ИСБН : 978-608-229-935-8
Година на издавање : 2015
Издавачка куќа : Либи
Број на страни: 96
Димензии : 120х210
Корица : мека
ден 250,00 со ддв.
Опасна игра

Опасна игра

322

Оригинален наслов на книгата : Il castello della paura. Un gioco pericoloso - Ана Виварели
ИСБН : 978-608-229-934-1
Година на издавање : 2015
Издавачка куќа : Либи
Број на страни: 96
Димензии : 120 х 210
Корица : мека
ден 250,00 со ддв.
Раката на Тулук

Раката на Тулук

323
Оригинален наслов на книгата : Il castello della paura - Гвидо Згардоли
ИСБН : 978-608-229-933-4
Година на издавање : 2015
Издавачка куќа : Либи
Број на страни: 96
Димензии : 120х210
Корица : мека
ден 250,00 со ддв.
Бајки од Македонија

Бајки од Македонија

344

Оригинален наслов на книгата : Бајки од Македонија - Билјана С. Црвенковска, Катерина Николовска
ИСБН : 978-608-247-737-4
Година на издавање : 2017
Издавачка куќа : Либи
Број на страни: 144
Димензии : 210 x 210
Корица : тврда
ден 600,00 со ддв.
Приказни за добра ноќ за бунтовни девојчиња: 100 приказни за извонредни жени

Приказни за добра ноќ за бунтовни девојчиња: 100 приказни за извонредни жени

348

Оригинален наслов на книгата : Good night stories for Rebel Girls: 100 Tales of Extraordinary Women
- Елена Фавили , Франческа Кавало
ИСБН : 978-608-259-098-1
Година на издавање : 2018
Издавачка куќа : Либи
Број на страни: 224
Димензии : 178 x 241
Корица : тврда
ден 790,00 со ддв.
Ѕвездено дете

Ѕвездено дете

349

Оригинален наслов на книгата : Ѕвездено дете - Ване Костуранов
ИСБН : 978-608-259-084-4
Година на издавање : 2018
Издавачка куќа : Либи
Број на страни: 40
Димензии : 245 x 245
Корица : тврда
ден 500,00 со ддв.
Магично дрво. Црвеното столче

Магично дрво. Црвеното столче

350

Оригинален наслов на книгата : Magiczne drzewo. Czerwone Krzesło - Анджеј Малешка
ИСБН : 978-608-247-997-2
Година на издавање : 2017
Издавачка куќа : Либи
Број на страни: 288
Димензии : 123 х 174
Корица : тврда
ден 390,00 со ддв.
Сакам дома!

Сакам дома!

351

Оригинален наслов на книгата : Хоћу кући! - Јасминка Петровиќ
ИСБН : 978-608-259-039-4
Година на издавање : 2018
Издавачка куќа : Либи
Број на страни: 80
Димензии : 140 х 200
Корица : мека
ден 275,00 со ддв.
Аги и Ема : нежна приказна за едно вистинско пријателство

Аги и Ема : нежна приказна за едно вистинско пријателство

353

Оригинален наслов на книгата : Аги и Ема : нежна приказна за едно вистинско пријателство - Игор Коларов
ИСБН : 978-608-259-032-5
Година на издавање : 2018
Издавачка куќа : Либи
Број на страни: 136
Димензии : А5
Корица : мека
ден 250,00 со ддв.
Кучешки приказни од Тафталиџе 1

Кучешки приказни од Тафталиџе 1

354

Оригинален наслов на книгата : Кучешки приказни од Тафталиџе 1 - Јасмина Кантарџиева Димков
ИСБН : 978-608-247-998-9
Година на издавање : 2017
Издавачка куќа : Либи
Број на страни: 80
Димензии : А5
Корица : мека
ден 250,00 со ддв.
Мојот брат од тринаесеттиот кат

Мојот брат од тринаесеттиот кат

355

Оригинален наслов на книгата : Мојот брат од тринаесеттиот кат - Оливера Ќорвезироска
ИСБН : 978-608-247-999-6
Година на издавање : 2017
Издавачка куќа : Либи
Број на страни: 144
Димензии : А5
Корица : мека
ден 250,00 со ддв.
Кифличката Мирна

Кифличката Мирна

356

Оригинален наслов на книгата : Кифличката Мирна - Оливера Ќорвезироска
ИСБН : 978-608-259-002-8
Година на издавање : 2017
Издавачка куќа : Либи
Број на страни: 88
Димензии : А5
Корица : мека
ден 250,00 со ддв.
Мали огласи и уште по нешто

Мали огласи и уште по нешто

357

Оригинален наслов на книгата : Мали огласи и још понешто - Дејан Алексиќ
ИСБН : 978-608-247-809-8
Година на издавање : 2017
Издавачка куќа : Либи
Број на страни: 36
Димензии : Б5
Корица : тврда
ден 490,00 со ддв.
Мистериозното јајце

Мистериозното јајце

358

Оригинален наслов на книгата : Мистериозното јајце - Оливер Коларевски
ИСБН : 978-608-247-808-1
Година на издавање : 2017
Издавачка куќа : Либи
Број на страни: 29
Димензии : 210 х 210
Корица : тврда
ден 350,00 со ддв.
Сакам-нејќам

Сакам-нејќам

359

Оригинален наслов на книгата : Сакам-нејќам - Оливера Николова
ИСБН : 978-608-247-820-3
Година на издавање : 2017
Издавачка куќа : Либи
Број на страни: 36
Димензии : 21 0х 210
Корица : мека
ден 190,00 со ддв.
Супервештерката, мачката и шесте волшебни колачиња

Супервештерката, мачката и шесте волшебни колачиња

360

Оригинален наслов на книгата : Супервештерката, мачката и шесте волшебни колачиња - Билјана С. Црвенковска
ИСБН : 978-608-247-790-9
Година на издавање : 2017
Издавачка куќа : Либи
Број на страни: 216
Димензии : 145 x 205
Корица : мека
ден 350,00 со ддв.
Тато, имаме приказна

Тато, имаме приказна

361

Оригинален наслов на книгата : Тато, имаме приказна - Александар Таковски, Гала Таковски
ИСБН : 978-608-247-792-3
Година на издавање : 2017
Издавачка куќа : Либи
Број на страни: 160
Димензии : 145 x 205
Корица : мека
ден 350,00 со ддв.
4 пријатели онлајн!

4 пријатели онлајн!

362

Оригинален наслов на книгата : 4 amici online! - Каролина Каприја
ИСБН : 978-608-247-271-3
Година на издавање : 2015
Издавачка куќа : Либи
Број на страни: 192
Димензии : 140 x 200
Корица : мека
ден 290,00 со ддв.
Што сонуваше Дедо Мраз

Што сонуваше Дедо Мраз

363

Оригинален наслов на книгата : Што сонуваше Дедо Мраз - Билјана С. Црвенковска
ИСБН : 978-608-229-968-6
Година на издавање : 2014
Издавачка куќа : Либи
Број на страни: 176
Димензии : 145 x 205
Корица : мека
ден 250,00 со ддв.
Close