Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters

Orchard

Сите игри и сложувалки произведени од Orchard Toys се дизајнирани имајќи го образованието во фокус, работејќи заедно со наставници, градинки и со самите деца за да се обезбеди совршена рамнотежа помеѓу образовните придобивки и вредноста на играњето. Фокусот е ставен на голем број клучни вештини за учење, од специфични цели како што се учење на различни бои или броење, до поопшти животни вештини, како што се координација на рацете со очите, социјални вештини итн.

Многу ни е важно родителите да го видат нивното дете како се развива и учи со насмевка на лицето. Додека тие играат со нашите производи, децата дури и не сфаќаат дека учат... за јазикот и писменоста, броевите и броењето, совпаѓањето и меморијата, облиците и боите, споделување и фер игра. Тие можат да играат со пирати, самовили и фудбалери; тие можат да влезат во продавници, да летаат змејови и да трчаат на месечината. Тие ќе се сретнат со алчни горили, свинчиња во панталончиња и неверојатни готвачи. И што е најважно ... тие ќе се ЗАБАВУВААТ!

Квалитет

Ние ги дизајнираме и произведуваме сите наши игри и сложувалки внимавајќи и имајќи ги децата предвид. Сите картички и делови за играње се цврсти и лесни за чистење, што значи дека ќе го издржат тестот на времето и покрај постојаното играње, носење и кинење и извалкани рачиња! Таа добитна комбинација на образовна вредност при игра и физичка издржливост е тоа што ги прави нашите производи долготрајни, обезбедувајќи ги децата со игри кои ќе сакаат да ги играат повторно и повторно... дури и откако ќе пораснат!

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна
ABC Colouring Book

ABC Colouring Book

5011863501226
A 24-page educational colouring activity book to encourage children to read and write.
ден 200,00 со ддв.
Alphabet Match Jigsaw Puzzle

Alphabet Match Jigsaw Puzzle

5011863301680
A collection of 26 alphabet jigsaw puzzles.
ден 650,00 со ддв.
Look and Find... Alphabet Jigsaw

Look and Find... Alphabet Jigsaw

5011863103901
Two alphabet activity jigsaws in one box - great value, great fun! One jigsaw shows the letters of the alphabet and the other a fun summer scene.
ден 650,00 со ддв.
Match and Spell Game

Match and Spell Game

5011863101969
A fun first reading and spelling activity
ден 650,00 со ддв.
Барај и најди... сложувалка со форми

Барај и најди... сложувалка со форми

5011863103925
Две сложувалки со по 12 делчиња, во една кутија! Едната сложувалка ги покажува формите, а другата е забавна слика со подводниот свет.
ден 650,00 со ддв.
Еден, два, три (Сложувалка)

Еден, два, три (Сложувалка)

5011863301048
Бројте сѐ до врвот на дрвото, со многу среќни суштества кои ќе ви помогнат на вашиот пат. Оваа загатка е одлична за развивање на вештината на броење, но и за учење на децата за различните животни што може да се најдат во џунглата.
ден 890,00 со ддв.

Filter by:

Clear All
Min: ден 200,00 Max: ден 990,00
ден200 ден990