Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters

Photo Booth

Опис
 
Декоративен елемент кој е поврзан со темата на забавата и служи за фотографирање. 
Материјал и форма: Изработен е од високо квалитетен картон, обликуван по желба на клиентот. Истиот е самостоечки, рачно изработен.
Mоже да се изнајмат или порачаат нови и да се купат. 
 
 
Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна
Чудовишта

Чудовишта

265

Опис
Чудовиштата одат три во пакет
Декоративен елемент кој е поврзан со темата на забавата и служи за фотографирање.
Материјал и форма: Изработен е од високо квалитетен картон, обликуван по желба на клиентот.
Истиот е самостоечки, рачно изработен.
Mоже да се изнајмат или порачаат нови и да се купат.
Цената за изнајмување е пола од онаа за изработка.
Плаќањето е 50% пред роденденот и 50 % после роденденот. Babyshop во соработка со mystore.deco - instragram profile
ден 1.440,00 со ддв.
Ајкула

Ајкула

264

Опис
АЈКУЛА
Декоративен елемент кој е поврзан со темата на забавата и служи за фотографирање.
Материјал и форма: Изработен е од високо квалитетен картон, обликуван по желба на клиентот.
Истиот е самостоечки, рачно изработен.
Mоже да се изнајмат или порачаат нови и да се купат.
Цената за изнајмување е пола од онаа за изработка.
Плаќањето е 50% пред роденденот и 50 % после роденденот. Babyshop во соработка со mystore.deco - instragram profile
ден 650,00 со ддв.
ОБЛАЧИЊА

Облачиња

266

Опис
ОБЛАЧИЊА
Декоративен елемент кој е поврзан со темата на забавата и служи за фотографирање.
Материјал и форма: Изработен е од високо квалитетен картон, обликуван по желба на клиентот.
Истиот е самостоечки, рачно изработен.
Mоже да се изнајмат или порачаат нови и да се купат.
Цената за изнајмување е пола од онаа за изработка.
Плаќањето е 50% пред роденденот и 50 % после роденденот. Babyshop во соработка со mystore.deco - instragram profile
ден 650,00 со ддв.
Слика на Micky Mouse - нацрт за картолина

Micky Mouse - нацрт за картолина

421
Photo Boot Micky Mouse и рамка
ден 750,00 со ддв.
Close