Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters

Седишта за во автомобил и транспортери

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна
Chipolino Седиште 4 MAX 0+ - Повеќе бои

Chipolino Седиште 4 MAX 0+ - Повеќе бои

STK4X0192LI
Погодно е за новороденчиња - возраст 0+ месеци и деца со тежина до 36 кг, групи 0+, I, II и III
ден 9.629,00 со ддв.
Chipolino Седиште ISOFIX Techno 360 0+ - Повеќе бои

Chipolino Седиште ISOFIX Techno 360 0+ - Повеќе бои

STKTH0201BL
Погодно е за новороденчиња - возраст 0+ месеци и деца со тежина до 36 кг, групи 0+, I, II и III
ден 9.629,00 со ддв.
Chipolino Седиште Jett (група I,II и III)- Повеќе бои

Chipolino Седиште Jett (група I,II и III)- Повеќе бои

STKJ02001GD
Погодно за деца со тежина од 9 до 36 кг, групи I, II и III (приближно од 1 до 11 години)II
ден 3.439,00 со ддв.
Chipolino седиште Orbit 0+ - Повеќе бои

Chipolino Седиште Orbit 0+ - Повеќе бои

STKOR0201GT
Погодно е за новороденчиња - возраст 0+ месеци и деца со тежина до 36 кг, групи 0+, I, II и III
ден 5.390,00 со ддв.
Chipolino Седиште Orbit Easy 0+ - Повеќе бои

Chipolino Седиште Orbit Easy 0+ - Повеќе бои

STKORE021GT
Погодно е за новороденчиња - возраст 0+ месеци и деца со тежина до 36 кг, групи 0+, I, II и III
ден 6.220,00 со ддв.
Kikka Boo Седиште Zimpla - Повеќе бои

Kikka Boo Седиште Zimpla - Повеќе бои

55427
Група 1/2/3 (9-36 кг)
ден 3.290,00 со ддв.
Kikka boo Седиште - 4 во 1 Isofix (Повеќе бои)

Kikka boo Седиште - 4 во 1 Isofix (Повеќе бои)

55953
Наменето за дечиња од 0-36кг. Група 0 + / 1/2/3 ;
ден 8.890,00 со ддв.
Kikka boo Седиште - Sport

Kikka boo Седиште - Sport

55950
Седиште наменето за бебиња од самото раѓање до 18 кг.
ден 3.890,00 со ддв.
Седиште за во автомобил Loco Croco Gator (до 25 кг) - зелен

Седиште за во автомобил Loco Croco Gator (до 25 кг) - зелен

2202
Наменето за деца со тежина до 25 кг, групи 0+, I и II.
ден 5.290,00 со ддв.
Седиште за во автомобил Loco Croco Gator (до 25 кг)

Седиште за во автомобил Loco Croco Gator (до 25 кг) - плав

2200
Наменето за деца со тежина до 25 кг, групи 0+, I и II.
ден 5.290,00 со ддв.
Седиште за во автомобил Loco Croco Gator (до 25 кг) - сив

Седиште за во автомобил Loco Croco Gator (до 25 кг) - сив

2201
Наменето за деца со тежина до 25 кг, групи 0+, I и II.
ден 5.290,00 со ддв.
Kikka boo Седиште - Stark Isofix

Kikka boo Седиште - Stark Isofix

55955
Наменето за дечиња од 0-36кг. Група 0 + / 1/2/3
ден 8.190,00 со ддв.
Kikka Boo Седиште Vintage

Kikka Boo Седиште Vintage - Повеќе бои

55014
Седиште наменето за бебиња од самото раѓање до 18 кг.
ден 3.990,00 со ддв.
Kikka boo Седиште - 4Safe (Повеќе бои)

Kikka boo Седиште - 4Safe (Повеќе бои)

55476
Наменето за деца со тежина од 0 до 36 kg, 0+, I, II и III група (приближна возраст од 1 до 12 год.).
ден 5.690,00 со ддв.
Седиште за во автомобил FIVE група 1/2/3 кафено - крем

Седиште за во автомобил FIVE група 1/2/3 кафено - крем

171125
Five седиштето за во автомобил е наменето за деца од 9 месеци до 12 години (група 1/2/3).
ден 3.200,00 со ддв.
Транспортер Avia 2020  - Mocca linen

Транспортер Avia 2020 - Mocca linen

STKAV0201ML
- Погодно за новороденчиња и деца со тежина до 13 кг
ден 4.819,00 со ддв.
Транспортер Avia 2020  -Blue linen

Транспортер Avia 2020 -Blue linen

STKAV0202BL
- Погодно за новороденчиња и деца со тежина до 13 кг
ден 4.819,00 со ддв.
Транспортер Avia 2020 - Orchid linen

Транспортер Avia 2020 - Orchid linen

STKAV0203OL
- Погодно за новороденчиња и деца со тежина до 13 кг
ден 4.819,00 со ддв.
Транспортер Fama 2020  - Denim

Транспортер Fama 2020 - Denim

STKFA2003DE
- Погодно за новороденчиња и деца со тежина до 13 кг
ден 4.819,00 со ддв.
Транспортер Fama 2020  - Graphite linen

Транспортер Fama 2020 - Graphite linen

STKFA2001GT
- Погодно за новороденчиња и деца со тежина до 13 кг
ден 4.819,00 со ддв.
Транспортер Fama 2020 - Mocca linen

Транспортер Fama 2020 - Mocca linen

STKFA2002MO
- Погодно за новороденчиња и деца со тежина до 13 кг
ден 4.819,00 со ддв.
Транспортер Milo 2020  - Graphite

Транспортер Milo 2020 - Graphite

STKML0201GT
- Погодно за новороденчиња и деца со тежина до 13 кг
ден 4.819,00 со ддв.
Транспортер Milo 2020  - Mocca

Транспортер Milo 2020 - Mocca

STKML0202MO
- Погодно за новороденчиња и деца со тежина до 13 кг
ден 4.819,00 со ддв.
Транспортер Milo 2020  - Ocean

Транспортер Milo 2020 - Ocean

STKML0203OC
- Погодно за новороденчиња и деца со тежина до 13 кг
ден 4.819,00 со ддв.
Транспортер Milo 2020  - Orchid

Транспортер Milo 2020 - Orchid

STKML0204OR
- Погодно за новороденчиња и деца со тежина до 13 кг
ден 4.819,00 со ддв.
Транспортер Terra 2020 - Graphite linen

Транспортер Terra 2020 - Graphite linen

STKTER201GL
- Погодно за новороденчиња и деца со тежина до 13 кг
ден 4.819,00 со ддв.
Kikka boo Booster - Jazzy (Повеќе бои)

Kikka boo Booster - Jazzy (Повеќе бои)

55386
Група 2/3 - Наменета за дечиња од 15 до 36 кг.
ден 990,00 со ддв.
Kikka boo Седиште - O`Right (Повеќе бои)

Kikka boo Седиште - O`Right (Повеќе бои)

55018
Наменето за дечиња од самото раѓање до 25 кг.
ден 5.290,00 со ддв.
Primebebe booster Feeno за во автомобил

Primebebe booster Feeno за во автомобил

171103
Booster Feeno одговара на ромата ECE R44/04 за деца од 15-36кг (група 2-3).
ден 800,00 со ддв.
Primebebe booster Feeno за во автомобил

Primebebe booster Feeno за во автомобил

171104
Booster Feeno одговара на ромата ECE R44/04 за деца од 15-36кг (група 2-3).
ден 800,00 со ддв.
Close