Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters

Шеширчиња

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна
BANZ Шеширче со две лица 50+UPF (100% УВ заштита) Botanical

BANZ Шеширче со две лица 50+UPF (100% УВ заштита) Botanical

6905432673
BANZ двострано шеширче за сонце,изработено од 50+ UPF супериорен материјал, кој освен што нуди 100% УВ заштита на главата на вашите малечки од сонце, исто така дозволува и кожата на главата природно да дише. Траката со лепенка овозможува лесно прилагодување на главата како што расте детето, а конструкцијата на рамката широка заштита од топлина и зрачење. Материјал: 100% полиестер UPF (Ултравиолетова заштита фактор) од 50+ ќе блокира повеќе од 97,5% од УВ А и УВ Б зраците Самолеплива трака, за да се овозможи лесно прилагодување на главата додека расте детето Поли мешавината овозможува дишење, брзо сушење и удобност Две страни со слатки дезени и бои – добивате две шеширчиња во еден! Клинички тестирани според Австралиските стандарди за заштита од UV зраците на ткаенини. Две големини :возраст, 0-2 год. и 2-5 год
ден 1.490,00 со ддв.
BANZ Шеширче со две лица 50+UPF (100% УВ заштита) Jungle

BANZ Шеширче со две лица 50+UPF (100% УВ заштита) Jungle

678009876/2528
BANZ двострано шеширче за сонце,изработено од 50+ UPF супериорен материјал, кој освен што нуди 100% УВ заштита на главата на вашите малечки од сонце, исто така дозволува и кожата на главата природно да дише. Траката со лепенка овозможува лесно прилагодување на главата како што расте детето, а конструкцијата на рамката широка заштита од топлина и зрачење. Материјал: 100% полиестер UPF (Ултравиолетова заштита фактор) од 50+ ќе блокира повеќе од 97,5% од УВ А и УВ Б зраците Самолеплива трака, за да се овозможи лесно прилагодување на главата додека расте детето Поли мешавината овозможува дишење, брзо сушење и удобност Две страни со слатки дезени и бои – добивате две шеширчиња во еден! Клинички тестирани според Австралиските стандарди за заштита од UV зраците на ткаенини. Две големини :возраст, 0-2 год. и 2-5 год
ден 1.490,00 со ддв.
BANZ Шеширче со две лица 50+UPF (100% УВ заштита) Space

BANZ Шеширче со две лица 50+UPF (100% УВ заштита) Space

690345
BANZ двострано шеширче за сонце,изработено од 50+ UPF супериорен материјал, кој освен што нуди 100% УВ заштита на главата на вашите малечки од сонце, исто така дозволува и кожата на главата природно да дише. Траката со лепенка овозможува лесно прилагодување на главата како што расте детето, а конструкцијата на рамката широка заштита од топлина и зрачење. Материјал: 100% полиестер UPF (Ултравиолетова заштита фактор) од 50+ ќе блокира повеќе од 97,5% од УВ А и УВ Б зраците Самолеплива трака, за да се овозможи лесно прилагодување на главата додека расте детето Поли мешавината овозможува дишење, брзо сушење и удобност Две страни со слатки дезени и бои – добивате две шеширчиња во еден! Клинички тестирани според Австралиските стандарди за заштита од UV зраците на ткаенини. Две големини :возраст, 0-2 год. и 2-5 год
ден 1.490,00 со ддв.
BANZ Шеширче со две лица 50+UPF (100% УВ заштита) Catz

BANZ Шеширче со две лица 50+UPF (100% УВ заштита) Catz

698789
BANZ двострано шеширче за сонце,изработено од 50+ UPF супериорен материјал, кој освен што нуди 100% УВ заштита на главата на вашите малечки од сонце, исто така дозволува и кожата на главата природно да дише. Траката со лепенка овозможува лесно прилагодување на главата како што расте детето, а конструкцијата на рамката широка заштита од топлина и зрачење. Материјал: 100% полиестер UPF (Ултравиолетова заштита фактор) од 50+ ќе блокира повеќе од 97,5% од УВ А и УВ Б зраците Самолеплива трака, за да се овозможи лесно прилагодување на главата додека расте детето Поли мешавината овозможува дишење, брзо сушење и удобност Две страни со слатки дезени и бои – добивате две шеширчиња во еден! Клинички тестирани според Австралиските стандарди за заштита од UV зраците на ткаенини. Две големини :возраст, 0-2 год. и 2-5 год
ден 1.490,00 со ддв.
BANZ Шеширче со две лица 50+UPF (100% УВ заштита) Floral

BANZ Шеширче со две лица 50+UPF (100% УВ заштита) Floral

6678900987
BANZ двострано шеширче за сонце,изработено од 50+ UPF супериорен материјал, кој освен што нуди 100% УВ заштита на главата на вашите малечки од сонце, исто така дозволува и кожата на главата природно да дише. Траката со лепенка овозможува лесно прилагодување на главата како што расте детето, а конструкцијата на рамката широка заштита од топлина и зрачење. Материјал: 100% полиестер UPF (Ултравиолетова заштита фактор) од 50+ ќе блокира повеќе од 97,5% од УВ А и УВ Б зраците Самолеплива трака, за да се овозможи лесно прилагодување на главата додека расте детето Поли мешавината овозможува дишење, брзо сушење и удобност Две страни со слатки дезени и бои – добивате две шеширчиња во еден! Клинички тестирани според Австралиските стандарди за заштита од UV зраците на ткаенини. Две големини :возраст, 0-2 год. и 2-5 год
ден 1.490,00 со ддв.
BANZ Шеширче со две лица 50+UPF (100% УВ заштита) Jungle Mix

BANZ Шеширче со две лица 50+UPF (100% УВ заштита) Jungle Mix

68789007898/2532
BANZ двострано шеширче за сонце,изработено од 50+ UPF супериорен материјал, кој освен што нуди 100% УВ заштита на главата на вашите малечки од сонце, исто така дозволува и кожата на главата природно да дише. Траката со лепенка овозможува лесно прилагодување на главата како што расте детето, а конструкцијата на рамката широка заштита од топлина и зрачење. Материјал: 100% полиестер UPF (Ултравиолетова заштита фактор) од 50+ ќе блокира повеќе од 97,5% од УВ А и УВ Б зраците Самолеплива трака, за да се овозможи лесно прилагодување на главата додека расте детето Поли мешавината овозможува дишење, брзо сушење и удобност Две страни со слатки дезени и бои – добивате две шеширчиња во еден! Клинички тестирани според Австралиските стандарди за заштита од UV зраците на ткаенини. Две големини :возраст, 0-2 год. и 2-5 год
ден 1.490,00 со ддв.
Шеширче 50+UPF (100% УВ заштита) Seaside

Шеширче 50+UPF (100% УВ заштита) Seaside

789000
BANZ шеширче за сонце,изработено од 50+UPF супериорен материјал, кој освен што нуди 100% УВ заштита на главата на вашите малечки од сонце, исто така дозволува и кожата на главата природно да дише. Прилагодлива врвка што овозможува лесно прилагодување на главата како што расте детето, а конструкцијата на рамката нуди заштита од сонцето. Материјал: 100% памук UPF (Ултравиолетова заштита фактор) од 50+ ќе блокира повеќе од 97,5% од УВ А и УВ Б зраците Прилагодлива врвка, за да се овозможи лесно прилагодување на главата додека расте детето Памукот овозможува дишење и удобност при носењето Клинички тестирани според Австралиските стандарди за заштита од UV зраците на ткаенини. Достапни големини M (2год-4год) , L (4год-6год)
ден 1.350,00 со ддв.
Шеширче 50+UPF (100% УВ заштита) Dark Palm Tree

Шеширче 50+UPF (100% УВ заштита) Dark Palm Tree

8790
BANZ шеширче за сонце,изработено од 50+UPF супериорен материјал, кој освен што нуди 100% УВ заштита на главата на вашите малечки од сонце, исто така дозволува и кожата на главата природно да дише. Прилагодлива врвка што овозможува лесно прилагодување на главата како што расте детето, а конструкцијата на рамката нуди заштита од сонцето. Материјал: 100% памук UPF (Ултравиолетова заштита фактор) од 50+ ќе блокира повеќе од 97,5% од УВ А и УВ Б зраците Прилагодлива врвка, за да се овозможи лесно прилагодување на главата додека расте детето Памукот овозможува дишење и удобност при носењето Клинички тестирани според Австралиските стандарди за заштита од UV зраците на ткаенини Достапни големини S(6м - 24м) , M (2год-4год) , L (4год-6год)
ден 1.350,00 со ддв.
Шеширче 50+UPF (100% УВ заштита) Pink Chek

Шеширче 50+UPF (100% УВ заштита) Pink Chek

87980
BANZ шеширче за сонце,изработено од 50+UPF супериорен материјал, кој освен што нуди 100% УВ заштита на главата на вашите малечки од сонце, исто така дозволува и кожата на главата природно да дише. Лесно прилагодување на главата како што расте детето, а конструкцијата на рамката нуди заштита од сонцето. Материјал: 100% памук UPF (Ултравиолетова заштита фактор) од 50+ ќе блокира повеќе од 97,5% од УВ А и УВ Б зраците Прилагодлива врвка, за да се овозможи лесно прилагодување на главата додека расте детето Памукот овозможува дишење и удобност при носењето Клинички тестирани според Австралиските стандарди за заштита од UV зраците на ткаенини Достапни големини L (4год-6год)
ден 1.350,00 со ддв.
Шеширче 50+UPF (100% УВ заштита) Blue Dot

Шеширче 50+UPF (100% УВ заштита) Blue Dot

8907689
BANZ шеширче за сонце,изработено од 50+UPF супериорен материјал, кој освен што нуди 100% УВ заштита на главата на вашите малечки од сонце, исто така дозволува и кожата на главата природно да дише. Лесно прилагодување на главата како што расте детето, а конструкцијата на рамката нуди заштита од сонцето. Материјал: 100% памук UPF (Ултравиолетова заштита фактор) од 50+ ќе блокира повеќе од 97,5% од УВ А и УВ Б зраците Прилагодлива врвка, за да се овозможи лесно прилагодување на главата додека расте детето Памукот овозможува дишење и удобност при носењето Клинички тестирани според Австралиските стандарди за заштита од UV зраците на ткаенини Достапни големини S(6м-24м) M(2год-4год) L(4год-6год)
ден 1.350,00 со ддв.
Шеширче 50+UPF (100% УВ заштита) Mint Palm Tree

Шеширче 50+UPF (100% УВ заштита) Mint Palm Tree

8907678
BANZ шеширче за сонце,изработено од 50+UPF супериорен материјал, кој освен што нуди 100% УВ заштита на главата на вашите малечки од сонце, исто така дозволува и кожата на главата природно да дише. Лесно прилагодување на главата како што расте детето, а конструкцијата на рамката нуди заштита од сонцето. Материјал: 100% памук UPF (Ултравиолетова заштита фактор) од 50+ ќе блокира повеќе од 97,5% од УВ А и УВ Б зраците Прилагодлива врвка, за да се овозможи лесно прилагодување на главата додека расте детето Памукот овозможува дишење и удобност при носењето Клинички тестирани според Австралиските стандарди за заштита од UV зраците на ткаенини Достапни големини M (2год-4год)
ден 1.350,00 со ддв.
Шеширче 50+UPF(100% УВ заштита) Vintage Rose

Шеширче 50+UPF(100% УВ заштита) Vintage Rose

8095467
BANZ шеширче за сонце,изработено од 50+UPF супериорен материјал, кој освен што нуди 100% УВ заштита на главата на вашите малечки од сонце, исто така дозволува и кожата на главата природно да дише. Лесно прилагодување на главата како што расте детето, а конструкцијата на рамката нуди заштита од сонцето. Материјал: 100% памук UPF (Ултравиолетова заштита фактор) од 50+ ќе блокира повеќе од 97,5% од УВ А и УВ Б зраците Прилагодлива врвка, за да се овозможи лесно прилагодување на главата додека расте детето Памукот овозможува дишење и удобност при носењето Клинички тестирани според Австралиските стандарди за заштита од UV зраците на ткаенини Достапни големини S(6м-24м) M(2год-4год) L(4год-6год)
ден 1.350,00 со ддв.
Шеширче 50+UPF (100% УВ заштита) Magenta Palm Tree

Шеширче 50+UPF (100% УВ заштита) Magenta Palm Tree

BANZ шеширче за сонце,изработено од 50+UPF супериорен материјал, кој освен што нуди 100% УВ заштита на главата на вашите малечки од сонце, исто така дозволува и кожата на главата природно да дише. Лесно прилагодување на главата како што расте детето, а конструкцијата на рамката нуди заштита од сонцето. Материјал: 100% памук UPF (Ултравиолетова заштита фактор) од 50+ ќе блокира повеќе од 97,5% од УВ А и УВ Б зраците Прилагодлива врвка, за да се овозможи лесно прилагодување на главата додека расте детето Памукот овозможува дишење и удобност при носењето Клинички тестирани според Австралиските стандарди за заштита од UV зраците на ткаенини Достапни големини S(6м-24м) M(2год-4год)
ден 1.350,00 со ддв.
BANZ Шеширче со две лица 50+UPF (100% УВ заштита) Transport назад кон листата на производи

BANZ Шеширче со две лица 50+UPF (100% УВ заштита) Transport

4002
BANZ двострано шеширче за сонце,изработено од 50+ UPF супериорен материјал, кој нуди 100% УВ заштита на главата на вашите малечки од сонце, исто така дозволува и кожата на главата природно да дише. Траката со лепенка овозможува лесно прилагодување на главата како што расте детето за подолго носење, а конструкцијата на рамката широка заштита од топлина и зрачење.
ден 1.490,00 со ддв.
Слика на Шеширче 50+UPF (100% УВ заштита) White Palm Tree

Шеширче 50+UPF (100% УВ заштита) White Palm Tree

4003
BANZ шеширче за сонце,изработено од 50+UPF супериорен материјал, кој освен што нуди 100% УВ заштита на главата на вашите малечки од сонце, исто така дозволува и кожата на главата природно да дише. Прилагодлива врвка што овозможува лесно прилагодување на главата како што расте детето, а конструкцијата на рамката нуди заштита од сонцето.
ден 1.350,00 со ддв.
Шеширче 50+UPF (100% УВ заштита) White Palm Tree

Шеширче 50+UPF (100% УВ заштита) White Palm Tree

4003
BANZ шеширче за сонце,изработено од 50+UPF супериорен материјал, кој освен што нуди 100% УВ заштита на главата на вашите малечки од сонце, исто така дозволува и кожата на главата природно да дише. Прилагодлива врвка што овозможува лесно прилагодување на главата како што расте детето, а конструкцијата на рамката нуди заштита од сонцето.
ден 1.350,00 со ддв.
BANZ Капа за на плажа 50+UPF (100% УВ заштита) Floral pink

BANZ Капа за на плажа 50+UPF (100% УВ заштита) Floral pink

BAytjckfrk
BANZ® заштитните капи за деца ги покриваат лицето, вратот и ушињата за да обезбедат максимална заштита и удобност. Не секоја детска-УВ облека е направена според стандардите на BANZ® - без хемиски додатоци,се перат во машина и пружат долготрајна заштита на која може да сметате. Совршени за на плажа, езеро или базен! Удобна УВ-заштита при пливање, или “истражување” во парк.
ден 1.150,00 со ддв.
Close