Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters

Услови за испорака

Испораката се врши на адресата дефинирана од Купувачот при извршената нарачка исклучиво на подрачјето на Р.С. Македонија само на лицето со својство на Купувач (име и презиме) или на лицето дефинирано како преземач на нарачката од страна на Купувачот.

Испораката се наплаќа 150 денари, без оглед на висинита на износот на нарачката, а преземањето може да се изврши исклучиво од страна на Купувачот (или наведеното лице за прием на нарачката) со покажување валиден документ за лична идентификација.

Испораката на нарачките ќе се врши преку доставната фирма– партнер за логистика на ТОДЛО ДОО– Скопје за овој вид испораки.

Партнер за логистика на ТОДЛО ДОOЕЛ за овој вид испораки, има обврска да го контактира Купувачот за да се договори точното време на испорака во рок од 3-5 работни дена по извршената онлајн нарачка.

Доколку доставувачот – овластеното лице на партнерот за логистика на ТОДЛО ДООЕЛ – Скопје за овој вид испораки не успее да го најде Купувачот или наведеното лице за прием на нарачката на наведената адреса за испорака, ќе биде оставена писмена информација до испраќачот за направен обид за испорака и информации за контакт, каде што Купувачот е должен да се јави во рок од 2 работни дена, со цел повторно да се договори термин за испорака на нарачката на адресата на Купувачот.

Доколку Купувачот не се јави во продолжениот рок од 2 дена, ТОДЛО ДОО -Скопје има потполно право да го задржи производот и/или услугата,а парите не ги враќаме назад.

Доколку производот кој сте го купиле, не е ист како што е прикажан на веб страна или пак е оштетен, веднаш јавете се на 070260101 или испратете маил на info@babyshop.mk со слики од оштетувањето или проблемот со производот. Производот ќе ви биде заменет или ќе Ви бидат враѕтени пари за истиот.

Доколу платите со картичка добивате автомацка потврда на вашиот е-маил, доколку одверете опција да платите во готово при достава, тогаш добивате фискална сметка за купениот производ. 

Close