Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters

ТОПЛИНКИ

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна
БЕБЕШКИ ТОПЛИНКИ

БЕБЕШКИ ТОПЛИНКИ

6790009876
Меки бебешки топлинки. Погодни за прошетка во количка, како и за лазење по дома. Еластичен заден дел кој обезбедува сигурна приврзаност кон стапалото на бебето. Апликација "колаче човек". Достапни во бр.15 Влошка должина 11.02 сантиметри
ден 1.290,00 со ддв.
 БЕБЕШКИ ТОПЛИНКИ

БЕБЕШКИ ТОПЛИНКИ

7880909876
Меки бебешки топлинки. Погодни за прошетка во количка, како и за лазење по дома. Еластичен заден дел кој обезбедува сигурна приврзаност кон стапалото на бебето. Апликација "колаче човек". Достапни во бр.15 Влошка должина 11.02 сантиметри
ден 1.290,00 со ддв.
БЕБЕШКИ ТОПЛИНКИ

БЕБЕШКИ ТОПЛИНКИ

67980908
Меки бебешки топлинки. Погодни за прошетка во количка, како и за лазење по дома. Еластичен заден дел кој обезбедува сигурна приврзаност кон стапалото на бебето. Апликација "колаче човек". Достапни во бр.15 Влошка должина 11.02 сантиметри
ден 1.290,00 со ддв.
ТОПЛИНКИ ЗА МОМЧИЊА

ТОПЛИНКИ ЗА МОМЧИЊА

634567890
ОПИС: Текстилни обувки за мали момчиња, погодни за игра дома и надвор, изработени од памучна ткаенина, која ја впива влагата од стапалото. Ѓончето е меко, флексибилно, истото не се лизга , задигнато во предниот и задниот дел, за да ги заштитува прстите и петата. Со лепенка околу глуждот за подобро прицврстување кон ногата и полесно облекување
ден 790,00 со ддв.
ТОПЛИНКИ ЗА МОМЧИЊА

ТОПЛИНКИ ЗА МОМЧИЊА

623145356
ОПИС: Текстилни обувки за малите момчиња, погодни за играње по дома и надвор, изработени од памучна ткаенина, која ja впива влагата од стапалото. Ѓончето е отпорно на абење, флексибилно, со елементи за заштита од лизгање, издигнато е напред и назад за да ги заштитат прстите и петицата. Со лепенка околу глуждот за подобро прицврстување кон стапалото и полесно е облекување.
ден 790,00 со ддв.
ТОПЛИНКИ ЗА МОМЧИЊА

ТОПЛИНКИ ЗА МОМЧИЊА

6567890
ОПИС: Текстилни обувки за малите момчиња, погодни за играње по дома и надвор, изработени од памучна ткаенина, која ja впива влагата од стапалото. Ѓончето е отпорно на абење, флексибилно, со елементи за заштита од лизгање, издигнато е напред и назад за да ги заштитат прстите и петицата. Со лепенка околу глуждот за подобро прицврстување кон стапалото и полесно е облекување.
ден 790,00 со ддв.
TOПЛИНКИ ЗА МОМЧИЊА

TOПЛИНКИ ЗА МОМЧИЊА

120108
ОПИС: Текстилни обувки за мали момчиња, погодни за игра дома и надвор, изработени од памучна ткаенина, која ја впива влагата од стапалото. Ѓончето е меко, флексибилно, истото не се лизга , задигнато во предниот и задниот дел, за да ги заштитува прстите и петата. Со лепенка околу глуждот за подобро прицврстување кон ногата и полесно облекување
ден 790,00 со ддв.
ТОПЛИНКИ ЗА МОМЧИЊА

ТОПЛИНКИ ЗА МОМЧИЊА

120109
ОПИС: Текстилни обувки за мали момчиња, погодни за игра дома и надвор, изработени од памучна ткаенина, која ја впива влагата од стапалото. Ѓончето е меко, флексибилно, истото не се лизга , задигнато во предниот и задниот дел, за да ги заштитува прстите и петата. Со лепенка околу глуждот за подобро прицврстување кон ногата и полесно облекување.
ден 790,00 со ддв.
ТОПЛИНКИ ЗА МОМЧИЊА

ТОПЛИНКИ ЗА МОМЧИЊА

120113
ОПИС: Текстилни обувки за момчиња изработени од памучна ткаенина, ја апсорбира влагата, погодни за употреба во домот и надвор. Флексибилно, анти-лизгачко ѓонче со модерна визија, подигнато е и напред и назад, за да обезбеди подобра заштита. Не остава траги на подот. Обувките се со лепенки за брзо и лесно облекување.
ден 790,00 со ддв.
ТОПЛИНКИ ЗА МОМЧИЊА

ТОПЛИНКИ ЗА МОМЧИЊА

120114
ОПИС: Текстилни обувки за момчиња изработени од памучна ткаенина, ја апсорбира влагата, погодни за употреба во домот и надвор. Флексибилно, анти-лизгачко ѓонче со модерна визија, подигнато е и напред и назад, за да обезбеди подобра заштита. Не остава траги на подот. Обувките се со лепенки за брзо и лесно облекување.
ден 790,00 со ддв.
ТОПЛИНИ ЗА МОМЧИЊА

ТОПЛИНКИ ЗА МОМЧИЊА

120115
ОПИС: Текстилни обувки за момчиња изработени од памучна ткаенина, ја апсорбира влагата, погодни за употреба во домот и надвор. Флексибилно, анти-лизгачко ѓонче со модерна визија, подигнато е и напред и назад, за да обезбеди подобра заштита. Не остава траги на подот. Обувките се со лепенки за брзо и лесно облекување
ден 790,00 со ддв.
TОПЛИНКИ ЗА ДЕВОЈЧИЊА

TОПЛИНКИ ЗА ДЕВОЈЧИЊА

120101
Детски текстилни обувки за девојчиња, изработени од памучна ткаенина, која ја апсорбира влагата од ногата. Ѓончето е подигнато во предниот и задниот дел за повеќе безбедност, не се лизга и истото дише. Меко,флексибилно, не остава траги на подот. Прицврстување со лепенки за брзо облекување и повеќе стабилност.
ден 790,00 со ддв.
ТОПЛИНКИ ЗА ДЕВОЈЧИЊА

ТОПЛИНКИ ЗА ДЕВОЈЧИЊА

120102
ОПИС: Елегантни текстилни обувки за најмалите девојки, соодветни за домашна употреба и игра надвор. Дизајнерско ѓонче со цветни мотиви, не се лизга, со ефект на дишење, подигнато во предниот и задниот дел за подобра заштита. Не остава траги на подот и е отпорен на абење. Обувките се изработени од памучна ткаенина, кој апсорбира влагата од ногата. Се прицврстуваат со лепенка околу глуждот за посигурна приврзаност и полесно облакање.
ден 790,00 со ддв.
ТОПЛИНКИ ЗА ДЕВОЈЧИЊА

ТОПЛИНКИ ЗА ДЕВОЈЧИЊА

120103
ОПИС: Елегантни текстилни обувки за најмалите девојки, соодветни за домашна употреба и игра надвор. Дизајнерско ѓонче со цветни мотиви, не се лизга, со ефект на дишење, подигнато во предниот и задниот дел за подобра заштита. Не остава траги на подот и е отпорен на абење. Обувките се изработени од памучна ткаенина, кој апсорбира влагата од ногата. Се прицврстуваат со лепенка околу глуждот за посигурна приврзаност и полесно облакање.
ден 790,00 со ддв.
ТОПЛИНКИ ЗА ДЕВОЈЧИЊА

ТОПЛИНКИ ЗА ДЕВОЈЧИЊА

120104
ОПИС: Елегантни текстилни обувки за најмалите девојки, соодветни за домашна употреба и игра надвор. Дизајнерско ѓонче со цветни мотиви, не се лизга, со ефект на дишење, подигнато во предниот и задниот дел за подобра заштита. Не остава траги на подот и е отпорен на абење. Обувките се изработени од памучна ткаенина, кој апсорбира влагата од ногата. Се прицврстуваат со лепенка околу глуждот за посигурна приврзаност и полесно облакање.
ден 790,00 со ддв.
ТОПЛИНКИ ЗА ДЕВОЈЧИЊА

ТОПЛИНКИ ЗА ДЕВОЈЧИЊА

120106
ОПИС: Детски текстилни обувки за девојчиња, изработени од памучна ткаенина, која ја апсорбира влагата од ногата. Ѓончето е подигнато во предниот и задниот дел за повеќе безбедност, не се лизга и истото дише. Меко,флексибилно, не остава траги на подот. Прицврстување со лепенки за брзо облекување и повеќе стабилност.
ден 790,00 со ддв.
ТОПЛИНКИ ЗА ДЕВОЈЧИЊА

ТОПЛИНКИ ЗА ДЕВОЈЧИЊА

120107
ОПИС: Детски текстилни обувки за девојчиња, изработени од памучна ткаенина, која ја апсорбира влагата од ногата. Ѓончето е подигнато во предниот и задниот дел за повеќе безбедност, не се лизга и истото дише. Меко,флексибилно, не остава траги на подот. Прицврстување со лепенки за брзо облекување и повеќе стабилност.
ден 790,00 со ддв.

Filter by:

Clear All
Min: ден 790,00 Max: ден 1.290,00
ден790 ден1290
Close