Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters

Училишен прибор

Види како Табела Листа
Подреди по
Maсичка "Unicorn"

Maсичка "Unicorn"

2560
Возраст: 2+
ден 1.900,00 со ддв.
Голема маса

Голема маса (црвена, зелена, сина и жолта)

03 491
Возраст: 3+
ден 4.290,00 со ддв.
Магнетна табла со сметало (црвена и сина)

Магнетна табла со сметало (црвена и сина)

03 406
Возраст: 36+
Димензии:
Ширина: 51 см;
Должина: 67 см;
Висина: 119 см
ден 4.680,00 со ддв.
Маса со две столчиња (Повеќе бои)

Маса со две столчиња (Повеќе бои)

03 414
Возраст: 3+
ден 2.405,00 со ддв.
Маса со две столчиња (Повеќе бои)

Маса со две столчиња (Повеќе бои)

03 422
Возраст: 3+
ден 3.120,00 со ддв.
Маса со клупа

Маса со клупа

7064
Возраст: 2+
ден 1.400,00 со ддв.
Маса со клупа

Маса со клупа

7060
Возраст: 2+
ден 1.755,00 со ддв.
Маса со клупа

Маса со клупа (зелена и розева)

03 433
Возраст: 3+
ден 2.160,00 со ддв.
Маса со столче

Маса со столче (зелена и розева)

03 402
Возраст: 3+
ден 2.405,00 со ддв.
Пластично столче (сино, црвено, розево и зелено)

Пластично столче (сино, црвено, розево и зелено)

03 461
Димензии:
Ширина: 41 см;
Должина: 33,50 см;
Висина: 55,50 см
ден 780,00 со ддв. ден 540,00 со ддв.
Предшколско ранче Елса на тркалца

Предшколско ранче Елса на тркалца

04296
Предшколско ранче Елса на тркалца
ден 1.030,00 со ддв.
Табла

Табла

7062
Возраст: 3+
ден 1.560,00 со ддв.
табла

Табла

2562
Возраст: 3+
ден 1.690,00 со ддв.
Табла - Pilsan

Табла - Pilsan

03 413
Возраст: 3+
Димензии: 50 x 67 x 119 cm
ден 2.385,00 со ддв.
Тон Тон пластчно столче (црвен, жолт и син)

Тон Тон пластчно столче (црвен, жолт и син)

06 096
Возраст: 36+
Димензии:
Ширина: 36 см;
Должина: 39 см;
Висина: 55 см
ден 1.885,00 со ддв.
Ранец Елса на тркала

Ранец Елса на тркала

04297/488
Ранец Елса на тркала - средна големина
ден 1.950,00 со ддв.
Ранец Елса средна големина

Ранец Елса средна големина

03677
Ранец Елса средна големина
ден 1.750,00 со ддв.
Предшколски ранец Елса

Предшколски ранец Елса

04294
Предшколски ранец Елса
ден 570,00 со ддв.
Сет 2 1 табла и столче

Сет 2/1 табла и столче

30795

Димензии на производот : 52x42x38 cm
Димензиина пакувањето : 42x60x16 cm
ден 1.990,00 со ддв.
Детска табла креда

Детска табла креда

03064
Детска табла креда Димензии: 40х34
ден 750,00 со ддв.
Ранец средна големина на тркалца

Ранец средна големина на тркалца

04298
Ранец средна големина на тркалца
ден 1.950,00 со ддв.
Tабла за пишување - Janod

Tабла за пишување - Janod

3700217396138
Магнетна табла за пишување. На едната страна се пишува со креда, а на другата со маркер. Таблата е магнетна и од двете страни и вклучува 26 магнетни букви, 1 кутија со 5 креди и 1 маркер со додаток за бришење на капачето. Направена е од дрво.
ден 1.390,00 со ддв.
Ранец Елса средна големина

Ранец Елса средна големина

04074
Ранец Елса средна големина
ден 1.450,00 со ддв.
Анатомски ранец Hello Kitty

Анатомски ранец Hello Kitty

03998
Анатомски ранец Hello Kitty
ден 2.400,00 со ддв.
Анатомски ранец Hello Kitty

Анатомски ранец Hello Kitty

04000
Анатомски ранец Hello Kitty
ден 2.900,00 со ддв.
Двострана табла со прилагодлива висина бордо/зелена - Janod

Двострана табла со прилагодлива висина бордо/зелена - Janod

3700217396329
Прекрасна табла со модерен дизајн и прилагодлива висина. Едната страна е црна, за пишување со креди, а другата е магнена табла за пишување со маркер. Додатоци: 6 магнети, 10 креди, 1 маркер што се брише, 1 ролна хартија, 1 бришач за табла и 1 магнетен линијар. Прилагодлива висина (91 to 126 cm). Површина за пишување: 47 x 47,5 cm.
ден 4.490,00 со ддв.
Анатомски ранец Hello Kitty

Анатомски ранец Hello Kitty

04005
Анатомски ранец Hello Kitty
ден 1.750,00 со ддв.
Двострана табла со прилагодлива висина жолто/сива - Janod

Двострана табла со прилагодлива висина жолто/сива - Janod

3700217396305
Прекрасна табла со модерен дизајн и прилагодлива висина. Едната страна е црна, за пишување со креди, а другата е магнена табла за пишување со маркер. Додатоци: 6 магнети, 10 креди, 1 маркер што се брише, 1 ролна хартија, 1 бришач за табла и 1 магнетен линијар. Прилагодлива висина (91 to 126 cm). Површина за пишување: 47 x 47,5 cm. Димензии 58 x 65 x 126 cm Материјал Дрво, пластика / Wood, plastic Возраст 3-8 г.
ден 4.490,00 со ддв.
Анатомски ранец Hello Kitty

Анатомски ранец Hello Kitty

02365
Анатомски ранец Hello Kitty
ден 1.950,00 со ддв.
Магична кутија 4 во 1 - Janod

Магична кутија 4 во 1 - Janod

3700217350147
Четири активности комбинирани во една единствена кутија за носење: - Магична табла за цртање со игла. Едноставно, лизнете ја рачката одлево надесно и цртежот се брише како со магија! - Магнетна страна со 42 магнети (27 букви, 10 бројки и 5 знаци) за децата да ја научат абецедата и да ги извршуваат своите први пресметки додека се забавуваат. Црна табла со кутија со креда и четка. Бела табла за пишување со маркер за суво бришење (маркерот не е вклучен во комплетот). Вашето дете може да ја носи оваа пригодна играчка насекаде, користејќи ја рачката. Откако ќе заврши, сè се вклопува внатре. Материјал Дрво Димензии 37 x 4 x 30 cm Возраст 3-8 години
ден 2.290,00 со ддв.
Анатомски ранец  Horse

Анатомски ранец Horse

04271
Анатомски ранец Horse
ден 1.750,00 со ддв.
Close