Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters

Уметнички слики

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна
Госпоѓици со своите мисли

Госпоѓици со своите мисли

SL-02
Масло на платно
Димензии:47x37cm
Уметник: Моника Десоска-Каргова
Изработено 2018 година
ден 9.225,00 со ддв.
Еден ден

Еден ден

SL-01
Mасло на хартија
Димензии:60x33 cm
Изработено 2018 година
ден 9.225,00 со ддв.
Јас и ти

Јас и ти

SL-07
Масло на платно
Димензии:47x37cm
Уметник: Моника Десоска-Каргова
Изработено 2018 година
ден 9.225,00 со ддв.
Музика покрај море

Музика покрај море

SL-05
Масло на платно
Димензии:60x50cm
Уметник: Моника Десоска-Каргова
Изработено 2018 година
ден 15.375,00 со ддв.
Насмевни се мамо

Насмевни се мамо

SL-09
Масло на платно
Димензии:47x47cm
Уметник: Моника Десоска-Каргова
Изработено 2018 година
ден 14.145,00 со ддв.
Попладне

Попладне

SL-10
Масло на платно
Димензии:47x47cm
Уметник: Моника Десоска-Каргова
Изработено 2018 година
ден 14.145,00 со ддв.
Close