Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters

Waytoplay

Waytoplay е флексибилен пат за играчки од Холандија.

Еластичните делови за патишта за играчки на Waytoplay се со голем број облици и отпечатоци. Деловите се отпечатени од двете страни, со различни обележувања на патот, за да се понудат многу можности за комбинирање. Формите на деловите се прави, криви или крстосници, за да можете да направите каков било пат, град или тркачка патека.

Има неколку варијанти на waytoplay со различен број на парчиња и различна вкупна должина. Достапни се комплети од 12 до 40 парчиња. Автомобилите не се вклучени бидејќи не сакаме да се мешаме во омилените автомобили и играчки на децата. Секој комплет располага со избор на делови за пат што може лесно да се поврзат за да се постават. Сè зависи од имагинацијата на децата.

Флексибилните патишта за играчки се холандски дизајн, а сите материјали се набавени и произведени во Германија.

Материјалот е со висок квалитет, безбеден за децата, цврст и нераскинлив, но сепак еластичен. Поради тоа, не постојат пречки за поставување на патот и може да се постави на речиси секоја површина ... во затворени простории и надвор! Деловите може да се исчистат со средство за миење садови и топла вода и лесно се складираат и чуваат.

Waytoplay е играчка за соработка и може да се комбинира со сите други играчки.

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна
Автопат (24 делови) - Waytoplay

Автопат (24 делови) - Waytoplay

8717953201645
Автопатот содржи 24 делови за поставување на убав флексибилен пат со должина од 376 см.
ден 4.690,00 со ддв.
Експресен пат од 16 делови - Waytoplay

Експресен пат од 16 делови - Waytoplay

8717953201638
Експресниот пат содржи шеснаесет делови за поставување на убав флексибилен пат со должина од 258 см.
ден 3.190,00 со ддв.
Крал на патот (40 делови) - Waytoplay

Крал на патот (40 делови) - Waytoplay

8717953201652
Експресниот пат содржи 40 делови за поставување на навистина голем флексибилен пат со должина од 648 см.
ден 7.690,00 со ддв.
Обиколница (12 делови) - Waytoplay

Обиколница (12 делови) - Waytoplay

8717953201607
ден 2.390,00 со ддв.
Close