ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Трудници   >  Најчести работи кои мажите ги прават кога присуствуваат во породилна сала
  Најчести работи кои мажите ги прават кога присуствуваат во породилна сала

  Најчести работи кои мажите ги прават кога присуствуваат во породилна сала

  Најчести работи кои мажите ги прават кога присуствуваат во породилна сала

   

  · Плачат

  · Поставуваат прашања за медицинските инструменти

  · Спијат

  · Излегуваат од сала за да купат нешто за јадење

  · Користат друштвени медии

  · Им сметаат на лекарите и медицинските сестри

  · Даваат совети на лекарите и медицинските сестри

  · Поставуваат глупави прашања на медицинските лица

  · Ја фотографираат својата сопруга

  · Играат со медицинската опрема, вклучувајќи и дување на гумени ракавици

  · Кажуваат непристојни шеги

  · Прават селфи

  · И говорат на својата партнерка дека се изгледа многу лесно

  · Ставаат слушалки на уши

  · Гледаат филмови

  · Цртаат

  · Се жалат дека им е досадно

  · Слават за гол на фудбалски натпревар