ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Практични Мајки   >  Најуспешната формула за тоа како да ги направите безбедни новите пријатели на вашето бебе
  Најуспешната формула за тоа како да ги направите безбедни новите пријатели на вашето бебе

  Најуспешната формула за тоа како да ги направите безбедни новите пријатели на вашето бебе

  Средството со кое го чистите вашиот дом во кој живее вашето бебе или дете треба да бидете сигурни средство кое го користите и отрга сите нечистотии и инфекции, 99.99 % антибактериски и е целосно безбедено за околината. Добро е да е произведено со био-ензимска технологија, која веднаш ве уверува  дека се работи за еколошка технологија при производство.

  Одличен пример да знаете дали средството е погодно за вашиот дом е доколку го прочитата следното упатство: 

  – 30% вода,30 % заштитени состојки кои не се опасни и 1% сурфактант на растителна база.. Она што веднаш ќе ви биде јасно дека тој продукт нема груби хемикалии и е направен од безбедни природни состојки.

  Ако на тоа ја додадете информацијата дека  средството е 100% биоразградливо и безбедно за животната средина, ќе бидете  сигурни дека тоа е вистинскиот производ за уништување на бактериите и убивање на миризбите од вашето бебе кое го имате во рака.

  Решението за сигурна и здрава околина за вашиот го има средството GOE BABY- Наша топла препорака!

  И да се навратиме на основното прашање – Што се можете да чистите со GOE BABY?

  Освен што ги содржи горенаведените состојки, Goe baby  е повеќенаменски одржувач на хигиената,и откако веќе сте сигурни дека полиците, масичките, троседот, креветчето ќе бидат чисти,можете да бидете сигурни дека и новите пријатели на вашето бебе може дa ги чистите со ова средство, а тоа се играчките. Иако,побезбедни сегумените играчки повеќе се користат плишаните играчки,бидејќи пак тие се поатрактивни за бебињата.

  Но, со Goe baby  можете даги исчистите и тие дабидат беспрекорни чисти и безбедни ,па вашето бебе да ја развива својата имагинација,говор и комуникативност со нив.

  Со овој одличен производ, вие дури можете да ги извадите и бебепките флеки! 

  Ова средство со својот состав и карактеристики Ви нуди можност, вашиот дом да биде секогаш чист и безбеден. Она што го нуди на младите родители е неопходната сигурност на Вашето бебе , која е најважна во периодот кога бебето почнува да ја осознава околината околу себе.

  Користете го GOE BABY и бидете спокојни,сигурни дека вашето бебе, и вашиот дом и вие самите сте целосно заштитени!