ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Деца   >  Перцептивни способности – возраст 4-6 месеци
  Перцептивни способности – возраст 4-6 месеци

  Перцептивни способности – возраст 4-6 месеци

  Перцептивни способности – возраст 4-6 месеци

  3-4 месеци

  ·         Со поглед го прати кружното движење на предметите

  4 месеци

  • Ги приметува ситните предмети на столот

  5 месеци

  • Ја разгледува околината со вртење на главата го пронаоѓа звукот во просторијата

  6 месеци

  • Го привлекува вниманието на говорот околу него
  • Во двете раце држи коцка и ја бара третата
  • Го гледа и прати предметот кој паѓа
  • Ги гледа и посегнува по предметите