ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Правила за регистрација и најава

  Правила за регистрација и најава на веб страната babyshop.mk

  Доколку саката да се најавите на веб страната, истото може да го направите со кликање на копчето или иконата  „Мој профил“ во горниот десен агол од предниот дел на веб страната па потоа со внесување на својата е-мејл адреса како корисничко име и Ваша лозинка го кликате копчето „Најави се“. Доколку го штиклирате квадратчето „запомни ме“ вашиот прелистувач ќе ги зачува/запомни податоците за најава кои сте ги внеле за да во иднина не морате повторно да ги внесувате. Со процесот на најава на нашата веб страна системот ги повлекува вашите лични податоци од нашиот систем и ви ги прикажува и обработува истите согласно со политиката за приватност достапна на линк.

  Доколку сакате да се регистрирате како нови корисници на веб страната www.babyshop.mk истото може да го направите со кликање на копчето или иконата  „Мој профил“ во горниот десен агол од предниот дел на веб страната, а потоа со кликање на копчето „Регистрирај се“ да ја отоворите формата за регистрација.

  При регистрација потребно е задолжително согласување со условите за употреба и политиката за приватност. Доколку не се согласувате не продолжувајте со процесот на регистрација. Доколку сакате да добивате пораки на вашата е-мејл адреса со промоции и известувања постои не-задолжителна опција со кликање на квадратчето до текстот “Би сакал да добивам известувања и промоции по e-mail” доколку го оставите квадратчето празно нема да добивате пораки на вашата е-мејл адреса.

  При секое наредно логирање потребно е да го внесете својот е-мејл и лозинка за да се логирате.

  По успешната најава можете да пристапите до веб сајтот и да ги користи сите функционалности кои се достапни за корисниците.

  Информациите кои ги споделувате при регистрација се користат во согласност со Политиката за заштита на податоци на овој линк.