ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Практични Мајки   >  Предлог 15 филмови кои ќе ја поттикнат емпатијата кај вашите деца
  Предлог 15 филмови кои ќе ја поттикнат емпатијата кај вашите деца

  Предлог 15 филмови кои ќе ја поттикнат емпатијата кај вашите деца

  Сакате да ја развиете и поттикнете емпатијата кај вашите деца? Ви предлагаме одлични филмови кои освен што ќе го задржат вниманието кај вашите деца и ќе ја поттикнат емпатијата.

  1. It’s the Great Pumpkin, Charlie Brown + 4
  2. Peanuts Emmy Honored Collection +4
  3.Tangled +5
  4. Beauty and the Beast +6
  5. Inside Out +5
  6. Pollyanna +6
  7. Trolls +7
  8. he BFG +7
  9. E.T.: The Extra-Terrestrial +7
  10. A Little Princess +7
  11. Pete’s Dragon (2016) +7
  12. High School Musical +8
  13. Imba Means Sing +8
  14. The NeverEnding Story +8
  15. Zootopia +8