ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Деца   >  Развиена моторика кај бебиња од 0 до 3 месеци
  Развиена моторика кај бебиња од 0 до 3 месеци

  Развиена моторика кај бебиња од 0 до 3 месеци

  Развиена моторика кај бебиња од 0 до 3 месеци

  0-1 месец

  • Лежи на стомак и ја подигнува главата од подлогата

  1-2 месеци

  • Ја подигнува главата и рамењата од подлогата, ги отвара шаките  и прави симтерични движења на екстремитетите

  2-3 месеци

  • Лежи на стомак и се потпира на подлактиците.
  • Го задржува предметот ставен во рака