ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Практични Мајки   >  Спиете повеќе од 10 часа? Научниците имаат многу лоши вести за вас?
  Спиете повеќе од 10 часа? Научниците имаат многу лоши вести за вас?

  Спиете повеќе од 10 часа? Научниците имаат многу лоши вести за вас?

  Спиете повеќе од 10 часа? Научниците имаат многу лоши вести за вас?

  Како и прекраткиот сон така и долгиот сон не е добар за вас.
  Најновите истражувања покажуваат дека луѓето кои премногу спијат имаат 30 проценти поголем ризик од прерана смрт.
  Научници од асоцијацијата American Heart, во аналиците користеле податоци од 74 помлади студенти.
  Севкупно, во испитувањето биле вклучени повеќе од 3.3 милион испитаници со што се потврдило и докажало дека предолгиот сон може да биде причина за потешкотии со здравјето.