ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Posts tagged "алергискареакција"

  Првата алергиска реакција може да се појави уште на самиот почеток во воведувањето на цврста храна. Во тој случај, неопходно е да се исклучи лажицата од употреба, а на бебето давајте му комбинација од ориз мајчино млеко или некое адаптирано

  Што претставува анафилактички шок? Анафилактички шок е исклучително брза и јака алергиска реакција и можеби една од најстрашните кризи со кои родителите се соочуваат. Овој шок се случува кога имуниот ситем реагира на штетни супстанци кои организмот ги препознава како сериозна

  Анафилактички шок е исклучително брза и јака алергиска реакција и можеби една од најстрашните кризи со кои родителите се соочуваат. Овој шок се случува кога имуниот ситем реагира на штетни супстанци кои организмот ги препознава како сериозна пречка.