ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "анафилактичкишок"

    Што претставува анафилактички шок? Анафилактички шок е исклучително брза и јака алергиска реакција и можеби една од најстрашните кризи со кои родителите се соочуваат. Овој шок се случува кога имуниот ситем реагира на штетни супстанци кои организмот ги препознава како сериозна

    Анафилактички шок е исклучително брза и јака алергиска реакција и можеби една од најстрашните кризи со кои родителите се соочуваат. Овој шок се случува кога имуниот ситем реагира на штетни супстанци кои организмот ги препознава како сериозна пречка.