ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Posts tagged "вода"

  7 факти за тоа дека водата е извор на енергија и живот Водата е еден од изворите за живот која ја има повеќе од поволина во нашиот организам. Придобивките на водата се многу пошироко од тоа што го мислиме. Водата помага во лечење

  Создавањето терариум ќе им помогне на децата да го разберат кружењето на водата во природата и да научат како да ги негуваат растенијата. Вие завршете ја работата која бара употреба на ножици и скалпел, а остатокот од работата оставете ја

  Детокс водата е вистински хит во светот, и тоа многу едноставно се прави. Ако користите кисела вода, вашиот пијалок е подготвен за само неколку минути. Потребна ви е една раката малини кои ќе ги ставите во бокал со вода. Додајте неколку свежи

  Сакате да испиете чаша ладна вода по јадење? Сетете се што се случува кога ладната вода ќе ја залиете мрсна тава по пржење. Тоа истото се случува и во вашето тело.Ладната вода ќе ги стврдне масните делови од храната во

  Создавањето терариум ќе им помогне на децата да го разберат кружењето на водата во природата и да научат како да ги негуваат растенијата. Вие завршете ја работата која бара употреба на ножици и скалпел, а остатокот од работата оставете ја

  Сакате да испиете чаша ладна вода по јадење? Сетете се што се случува кога ладната вода ќе ја залиете мрсна тава по пржење. Тоа истото се случува и во вашето тело.Ладната вода ќе ги стврдне масните делови од храната во

  Детокс водата е вистински хит во светот, и тоа многу едноставно се прави.

  Ако користите кисела вода, вашиот пијалок е подготвен за само неколку минути. Потребна ви е една раката малини кои ќе ги ставите во бокал со вода.