ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "егзема"

    Детската егзема побарува посебна нега на кожата, но и голема внимателност од страна на родителите за компетитивноста на здравјето на децата кои го имаат овој здравствен проблем. Први симптоми на егзема можат брзо да се појават по раѓањето, во периодот