ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Posts tagged "каша"

  Зошто Јувитана? Јувитана кашичките се високоенергетски, лесносварливи, произведени од најквалитетно сирово подрачје и без додаток на вештачки бои и ароми. Поради сите придобивки Јувитана кашичките се честа препорака од страна на педијатрите. Производите Јувитана, ги содржат сите хранливи вредности (витамини и минерали),

  Бебето расте и напредува со индивидуално темпо, па нема строги правила кога треба да се воведе цврста храна која, реално само така се нарекува а во суштина е кашеста. Но, искуствено гледано, поголемиот број на деца од својата 6 месечна

  Бебето расте и напредува со индивидуално темпо, па нема строги правила кога треба да се воведе цврста храна која, реално само така се нарекува а во суштина е кашеста. Но, искуствено гледано, поголемиот број на деца од својата 6 месечна