ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "логопед"

    Правилен говорен развој Разговараме со Сара Чепишевска, логопед, во врска со правилниот развој на говорот кај најмалите. Сара ја паметиме како дете со кое растевме. Сигурно се сеќавате на “Дајте музика” и песната „Зелката има кошули триста”. Сара денес е мајка на