ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "музикалност"

    Музикалноста, склоноста кон штедење, фобија, се една од работите за кои науката докажала дека се наследуваат. ДНК содржи многу повеќе информации од тоа што можеме да си замислиме.Секој човек, па дури и еднаш во животот слушнале нешто од типот на “ги