ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Posts tagged "музика"

  Во продолжение неколку совети за почеток на доењето, вклучувајќи го и процесот на поврзувањето на бебето со мајката, олеснето со наменска музика за доење.

  Музикалноста, склоноста кон штедење, фобија, се една од работите за кои науката докажала дека се наследуваат. ДНК содржи многу повеќе информации од тоа што можеме да си замислиме.Секој човек, па дури и еднаш во животот слушнале нешто од типот на “ги

  Во продолжение неколку совети за почеток на доењето, вклучувајќи го и процесот на поврзувањето на бебето со мајката, олеснето со наменска музика за доење.

  Сигурни сме дека секој од вас го познава или бил дел од овој одличен детски фестивал за деца Златно Славејче. Веруваме оние кои што биле дел од истиот со себе носат одлични спомени, а пак оние кои не биле жалат

  Како музиката влијае на бебето? Музиката има позитивно влијание па дури и на само што родените бебиња, бидејќи звуците се единствени на кои тие реагираат во првите 40 дена. Затоа музичките играчки над креветчето, кои испуштаат мелодии за спиење се навистина