ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "партнери"

    Како и секој друг природен процес, породувањето претставува една од физиолошката функција во женскиот организам и би требало да биде безболен. Контракциите во матката, потребното истискување на плодот не би требало да бидат болни. Се смета дека породувалната болка е редовна

    Причина поради која некои парови сакаат да покажуваат нежност пред другите Држење за рака, бакнување , милување преку облека се само некои од потезите како некои партнери искажуваат нежност во јавност. Студија објавена во часописот "The Journal of Sex Research" открива