ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "поврзаност"

    Дали мајките навистина имаат инстинкт? Дали тој е присутен кај сите жени? Доколку не, дали жените кои не го поседуваат се “лоши мајки”? Мајките кои се сигурни во постоењето на својот мајчински инстикт, ова свое уверување го поткрепуваат со бројни ситуации

    Поврзете се со бебето пред неговото раѓање Сакате да зборувате со вашето бебе во стомакот? Одлично! Тоа е само еден начин на кој можете да воспоставите блиска и емотивна врска со своето бебе иако е во стомакот. На тој начин остварете