ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "прашања"

    Најчесто поставувани прашања: -Моето новороденче изгледа како вонземјанец,дали такво и ќе остане? Кога некој некој ќе ви каже ,,БЕБЕ,, , веднаш помислувате на преслатко бебенце  со свилена коса и румени обравчиња како од рекламите за пелени.Но она што ќе ви го донесат

    Кога некој некој ќе ви каже ,,БЕБЕ,, , веднаш помислувате на преслатко бебенце  со свилена коса и румени обравчиња како од рекламите за пелени.Но она што ќе ви го донесат после породувањето ни најмалку личи на таа слика.