ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "развој"

    Колку количката за бебе може да го успори развојот на мозокот? Денес, излегувањето со бебе е скоро незамислив без количка која на родителите им го олеснува одморот со бебето/детето надвор од својот дом. Меѓутоа, стручните лица предупредуваат дека пречестото користење на

    Играњето е во човековата природа која е основна потреба и елементарен начин на изразување. Движењето и играта се важен фактор во развојот на децата. Развојот кај децата, особено во првите 5 години е динамичен на секое поле. Постигнувањето на добар