ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Posts tagged "родителство"

  Колку малку знаеме за родителството пред да ни се случи!Читаме, разговараме, ги посматраме другите родители, а всушност ни во најлудите сонови не знаеме како НАВИСТИНА изгледа. Кога само ќе се сетам на своите идеи за тоа каква мајка ќе бидам,

  Колку малку знаеме за родителството пред да ни се случи!Читаме, разговараме, ги посматраме другите родители, а всушност ни во најлудите сонови не знаеме како НАВИСТИНА изгледа. Кога само ќе се сетам на своите идеи за тоа каква мајка ќе бидам,

  Како и сите ние и таа имала одредени принципи на родителство – се додека навистина не станала мајка.“Во периодот пред да станам мајка, постојано ги надгледував своите пријатели кои имаат деца и постојано наоѓав забелешки и ги гледав нивните грешки

  Ви го презентираме многу занимливо и интересно видео на кое е прикажано како изгледало родителството некогаш а како изгледа денес. Видеото сигурно ќе разбуди многу спомени од вашето детство и ќе ве потсети на некои вредности кои можеби денес ги