ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "14"

    13та недела Се повеќе се намалуваат типичните тегови на рана бременост, посебно утринските мачнини и повраќања како и раздразливоста или тешкотијата која се јавува кај некои трудници. Се навршува создавањето на емрогенезата, во кој ризик настапува спонатиот абортус а изнесува околу