ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "abortus"

    Што значи кога ќе имате повеќе пати спонтан абортус? Ако до сега ви се случило да имате два или повеќе спонтани абортуси, би требало да знаете дека истото се третира како една врста на не плодност. Затоа е потребно задолжително да

    Различни облици на спонтан абортус Надминување на абортусот (abortus imminens), симптомите се крварење без болки. Ако ултразвучниот преглед покаже дека плодот е жив, таквата бременост е можно да се задржи. Почеток на спонтан абортус (abortus incipiens), тука болките и крврењето се многу