ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "aplikacija"

    I’m Expecting Апликацијата I’m Expecting сигурно ќе воодушени многу идни мајки бидејќи е едноставна за користење, го покажува развојот на детето по пат на видео кои го имаат развиено стручни лица , а овозможува пратење на промените кои се случуваат во

    Апликации за надзор на паметниот телефон на децата наменети за секој родител Децата онлајн се изложени на многу закани и опасности. Доколку сте родител на дете кое не може да се оддели од телефонот, тогаш е препорачливо барем на некој начин