ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "babys"

    Ако вашето бебе плаче во текот на ноќта без причина, проверете дали е во прашање “виолетово плачење” Преку ден вашето бебе е насмеано и расположено, како доаѓа ноќта, почнува да плаче и тешко ви е да го смирите.Важно е да знаете

    Детската егзема побарува посебна нега на кожата, но и голема внимателност од страна на родителите за компетитивноста на здравјето на децата кои го имаат овој здравствен проблем. Први симптоми на егзема можат брзо да се појават по раѓањето, во периодот