ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "bruksizam"

    Што претставува Бруксизмот? Бруксизам претставува секое шкрипење или затегнување на забите во моменти кога ниту џвакаме ниту пак голтаме. Последиците од ваквото однесување за овој феномен се непознати бидејќи кога се појавува повремено.Бруксизмот или пак шкрипење со заби, не е ретка

    Бруксизам претставува секое шкрипење или затегнување на забите во моменти кога ниту џвакаме ниту пак голтаме. Последиците од ваквото однесување за овој феномен се непознати бидејќи кога се појавува повремено.