ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "bukvi"

    Предлози за забавни игри во домот. Децата на возраст помеѓу две и пет години и тоа како сами знаат себеси да си најдат забава, но поголемиот дел од времето бараат родителско друштво и учествуваат во заеднички активности. Кога вашата залиха на

    Децата кои прават разлика помеѓу цртежите и пишаните зборови, и, иако не можат да читаат, можат да препознаат кога  зборот е погрешено изговорен,тогаш тие се подготвени за учење.