ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "cucla"

    За оние бебиња на кои цицањето им претставува задоволство и кои помеѓу останатото имаат потреба за тоа и покрај нутритивните потреби, цуцлата може да биде корисна додека спие.Доколку го доите бебето, почекајте да помине еден месец од неговото раѓање за

    Бебињата и малите деца обожаваат цуцли. Ги смируваат, успиваат и ги задоволуваат нивните потреби во така наречената орална фаза. Меѓутоа, како да се постапува во моменти кога ќе дојде до момент кога детето треба да се одвои од цуцлата, за