ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Posts tagged "detstvo"

  Сеќавањето буди емоции: Што децата најмногу памтат од детството? Првата година од животот од животот е кога осознаваме многу работи, можеби најмногу од цел живот, но сеќавањата од тој период многу брзо избледуваат. Еве кои работи децата најчесто ги памтат за

  Емоционалното занемарување кај децата доаѓа кога родителите не одговараат доволно и на вистински начин на емотивните потреби на детето во текот на детството.   Емоционалното занемарување е невидлив дел од детството кој тешко се памти како таков. Но, иако можеби непознат за

  Ви го презентираме многу занимливо и интересно видео на кое е прикажано како изгледало родителството некогаш а како изгледа денес. Видеото сигурно ќе разбуди многу спомени од вашето детство и ќе ве потсети на некои вредности кои можеби денес ги