ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Posts tagged "edukacija"

  Секојдневно многу родители во Македонија се исправени токму пред оваа дилема. Породилното отсуство поминува, кому да се довери грижата за најмилите? Во државните градинки многу често нема место, групите се преполни па не сте сигурни дали детето ќе го добие

  Сара Сековска е дипломиран психолог, сопруга и мајка на две деца. Дипломирала на Универзитетот„ Св. Кирили Методиј“ –Филозофски факултет Скопје, катедра за психологија. Од професионалното искуство се издвојува работата како едукатор во Браинобраин со употреба на абакуси НЛП техники и едукацијата за примена на Гешталт

  Ателје 49, место кое е целосно посветено на креативното изразување, катче каде сите креативци, љубители на уметноста, можеат да земат часови за цртање, сликање и вајање, едукативно и рекреативно. Ателје 49 работи и опстојува во креативниот свет благодарение на две

  Кога треба да се почне со миење на заби, во која возраст детето би требало да се однесе на стоматолог и колку се важни млечните заби?Бременоста, како и периодот од раното детство се исклучително осетливи и многу важни периоди, кои

  Кога треба да се почне со миење на заби, во која возраст детето би требало да се однесе на стоматолог и колку се важни млечните заби?Бременоста, како и периодот од раното детство се исклучително осетливи и многу важни периоди, кои