ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "esenvirusi"

    Есента не се шегува. Го покажа вистинското лице. Ги обори температурите и не натера, преку ноќ да извадиме потопла облека од ормарите. Го намали бројот на деца во училниците и градинките, ја зголеми потрошувачката на марамчиња, антипиретикот, пастилите и чаевите.

    Есента не се шегува. Го покажа вистинското лице. Ги обори температурите и не натера, преку ноќ да извадиме потопла облека од ормарите. Го намали бројот на деца во училниците и градинките, ја зголеми потрошувачката на марамчиња, антипиретикот, пастилите и чаевите.