ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "eu"

    Европското семејство се грижи за здравјето на учениците. За да го подобри квалитетот на храната која ја добиваат децата во училишните кујни, ЕУ продолжува и оваа година да доделува средства за обезбедување на млеко, овошје и зеленчук во училиштата.Како и