ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Posts tagged "filmovi"

  Сакате да ја развиете и поттикнете емпатијата кај вашите деца? Ви предлагаме одлични филмови кои освен што ќе го задржат вниманието кај вашите деца и ќе ја поттикнат емпатијата. 1. It's the Great Pumpkin, Charlie Brown + 42. Peanuts Emmy Honored

  5 филмови за животни кои вашите малечки би требало да ги погледнат. Се работи за емотивни филмски приказни за јунаци и животнискиот свет кој ќе ги забавува башите малечки но ќе ги научи на многу битни лекции. Филмските Јунаци, најчесто се кучиња,

  Сакате да ја развиете и поттикнете емпатијата кај вашите деца? Ви предлагаме одлични филмови кои освен што ќе го задржат вниманието кај вашите деца и ќе ја поттикнат емпатијата.

  Инспирирајте ги вашите деца да размислуваат. Предлог на документарци кои би требало да ги гледате со вашите деца Едни од креативните начини да поттикнете кај вашите деца да развиваат друштвена и еколошка одговорност е да гледаат документи. Ова е забавен начин за