ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Posts tagged "filmovizadeca"

  Сакате да ја развиете и поттикнете емпатијата кај вашите деца? Ви предлагаме одлични филмови кои освен што ќе го задржат вниманието кај вашите деца и ќе ја поттикнат емпатијата. 1. It's the Great Pumpkin, Charlie Brown + 42. Peanuts Emmy Honored

  5 филмови за животни кои вашите малечки би требало да ги погледнат. Се работи за емотивни филмски приказни за јунаци и животнискиот свет кој ќе ги забавува башите малечки но ќе ги научи на многу битни лекции. Филмските Јунаци, најчесто се кучиња,

  Сакате да ја развиете и поттикнете емпатијата кај вашите деца? Ви предлагаме одлични филмови кои освен што ќе го задржат вниманието кај вашите деца и ќе ја поттикнат емпатијата.