ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "ginekoloshkipregled"

    Аларм за одење на гинекологВо кои ситуации е неопходен и како изгледа гинеколошкиот преглед? Гинеколошкиот преглед може да биде стандарден, односно преглед кој треба да се прави еднаш годишно, а тој подразбира систематски преглед во кои спаѓаат: PAP тест, колпоскопија, микробиологија и