ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "govornojazicenrazvoj"

    Ана Петреска родена на 18.09.1991 год. во Скопје. Основното и средното образование го завршува во Скопје, а потоа се запишува на студиите по логопедија на Медицинскиот факултет во Скопје. По завршувањето на студиите по логопедија се запишува на постдипломски студии