ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "ilumident"

    Залевањето на фисури претставува важна превентивна мерка во борбата со појавата на кариесот. Често родителите се во недоумица што всушност значи постапката на залевање на фисури, материјалот кој се користи, времетраењето и најважното - кога да го однесат своето дете