ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Posts tagged "istrazuvanje"

  Истражувањето направено во Велика Британија и Полска покажа дека загадениот воздух дополнително го зголемува ризикот од многу болести на срцето и белите дробови.

  Секој родител има поминато низ тоа. Седите и ви се чини дека со часови го нишКате бебето кое не престанува да плаче. Веројатно и самите веќе сте на раб на солзи, ако не и уплакани. А доволно е да направите

  Едно истражување кое беше спроведено од неодамна, препорачува преспивање во текот на денот за трудниците, со оглед на тоа дека попладневниот сон многу добро влијае на здравјето на нивните бебиња.