ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "jazici"

    Знаењето на англиски, француски, германски, италијански или некој друг јазик одамна не е престиж туку потреба. За ова сведочи се поголемото интересирање за странски јазици помеѓу децата од предшколска возраст. Кој период е најдобар за почеток на изучување на странскиот

    Знаењето на англиски, француски, германски, италијански или некој друг јазик одамна не е престиж туку потреба. За ова сведочи се поголемото интересирање за странски јазици помеѓу децата од предшколска возраст. Кој период е најдобар за почеток на изучување на странскиот