ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "kalinka"

    Време е вистински да уживате во рубинести семчиња на калинката и добиете здравјеи имунитет кое ќе ве служи во сезоната што доаѓа.  Единствено калинката од многуте овошја содржи т.н. пуникалагини, што претставуваат силни антиоксидативни состојки, кои не само што го намалуваат холестеролот, туку

    Овошје од боговитеСочен плод кој ја поттикнува плодноста кај мажите Ова овошје со векови претставува симбол на плодноста, некогаш имало митови и верувања, а денес науката тоа го потврдува.Калинката е навистина древно овошје кое од дамнина претставува симбол на плодноста,