ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Posts tagged "lecenje"

  Поради неправилното седење во школските клупи, пред компјутерите и честото гледање во мобилниот телефон, кифозата денеска е доста присутна кај децата на школска возраст.

  Хронично повраќање кај бебињата Што е гастроезофагусен рефлукс и како се лечи? Кај бебињата кои повраќаат хронично, најчесто докторите се сомневаат на гастроезофагусен рефлукс. Гастроезофагусниот рефлукс е враќање на содржина од желудникот во хранопроводникот. Физиолошкиот рефлукс, постои кај 40 % здрави доенчиња

  Ако се работи за обична настинка, пропратена со кашлање и течење на носост, без посебни симптоми, не треба многу да се грижите, но ако се работи за вироза која предизвикува болки во мускулите, главоболка и висока температура, задолжително одете на